ONLINE med 15 % rabat § 42 for erfarne – et nørdekursus om tabt arbejdsfortjeneste for de skarpe (Fyn)

Drømmer du om en dag væk fra kontoret, hvor du kan fordybe og specialisere dig i et svært emne? Så kom på kursus for rådgivere med erfaring i § 42 og lyst til at udfordre sektoransvar, snitflader m.v. i selskab med andre nørder.
Tilmelding lukket

19. maj 09.00 – 16.00
Alle vil få tilsendt link til Teams

Yderligere information

Så har du nu mulighed for at deltage i et kursus, der kræser for de garvede § 42 sagsbehandlere! Servicelovens § 42 er en fortsat udfordring for kommunerne. Bedst som man tror, man har fat om det, sker der et eller andet f.eks. nye afgørelser fra Ankestyrelsen. Selv de mest erfarne medarbejdere kan derfor have brug for en dag, der er dedikeret til den kringlede paragraf og de udfordringer, den bringer med sig.

Der er undervisning fra kl. 9.00 - 16.00. Log på i god tid.

Indhold og udbytte De basale regler springer vi over, for dem kender vi, og vi dykker direkte ned i det, der er særlig interessant og udfordrende.  Vi stiller skarpt på sektoransvaret og den faglige vurdering og drøfter, hvordan vi kan anvende og vægte de mange indsamlede oplysninger. Vores dag sammen byder på fokusemner som:

  • udviklingen af målgruppen for § 42 ifølge Ankestyrelsens praksis
  • inddragelse – hvornår er det relevant også at inddrage barnet eller den unge
  • formål og mål med tabt arbejdsfortjeneste – kan man udarbejde en handleplan
  • hvornår kan forældrene til et barn, der ikke går i skole eller dagtilbud, være omfattet af tabt arbejdsfortjeneste - hvem skal vi samarbejde med, og hvordan kommer vi videre i disse sager

ligesom vi tager et kig på beregning af kompensation for tabt arbejdsfortjeneste i komplicerede sager for både lønmodtagere og selvstændige.

Også justeringen af ydelsesloftet med tilbagevirkende kraft og satsregulering af pensionsbidraget i særlige situationer, vil blive drøftet

Principmeddelelser fra Ankestyrelsen vil løbende inddrages gennem kursusdagen.

Som ekstra service tager vi et kig på NY lovgivning om Overgangen fra ung til voksen for unge med handicap.

Målgruppe Temadagen henvender sig til erfarne medarbejdere, der i deres arbejde skal rådgive, træffe afgørelse eller foretage udbetaling efter servicelovens § 42.

Underviser Socialrådgiver og handicapkonsulent Inge Louv.  Undervisningen vil veksle mellem oplæg, debat og spørgsmål fra deltagerne.

Pris Deltagergebyr 2.450 kr. + moms minus 15 % onlinerabat. Læs om priser, rabatter og praktiske informationer her

Tilmelding er muligt helt ind til kursusstart – tilmeldingen er dog bindende fra en måned før kurset