top of page

ONLINE med 15 % rabat § 41 erfarne – et nørdekursus om merudgifter til forældre

Kæmper du med merudgifter til forældre og drømmer du om en dag, hvor du kan fordybe og specialisere dig i et svært emne? Så kom på kursus for rådgivere og administrative medarbejdere med erfaring i § 41 og lyst til at udfordre sektoransvar, snitflader m.v. i selskab med andre nørder.

Tilmelding lukket
Udsolgt

22. mar. 2021 09.00 – 16.00

Alle får tilsendt link til Teams

Yderligere information

Nu er der igen mulighed for at deltage i et kursus, der kræser for de garvede § 41 folk!  Servicelovens § 41 er en fortsat udfordring for kommunerne. Bedst som man tror, man har fat om det, sker der et eller andet; f.eks. nye afgørelser fra Ankestyrelsen. Selv de mest erfarne medarbejdere kan derfor have brug for en dag, der er dedikeret til den kringlede paragraf og de udfordringer, den bringer med sig.

Der er undervisning kl. 09.00 - 16.00. Log på i god tid.

Indhold og udbytte De basale regler springer vi over, for dem kender vi, og vi dykker direkte ned i det, der er særlig interessant og udfordrende.

Vi stiller skarpt på sektoransvaret samt den faglige vurdering og drøfter, hvordan vi kan anvende og vægte de mange indsamlede oplysninger, og i hvilke situationer vi bør supplere oplysningsgrundlaget.  Vores dag sammen byder på fokusemner som:

  • hvornår er der tale om en forsørgelsesudgift
  • hvad er en merudgift – vi ser på de mere finurlige af slagsen
  • hvordan sikrer vi det rette oplysningsgrundlag i de tilfælde, hvor vi (næsten) kun har forældrenes udsagn – hvem kan vi spørge, og hvordan kan vi spørge
  • hvordan kan forældrene sandsynliggøre en merudgift – hvad kan kommunen kræve
  • hvilke bestemmelser går forud for § 41, hvornår går § 41 forud for andet, og i hvilke situationer kan eller skal § 41 supplere andre bestemmelser

Med afsæt i Ankestyrelsens principmeddelelser stiller vi særlig skarpt på sektoransvar og snitflader og drøfter, om der er områder og emner, der bør udfordres

Som ekstra service tager vi et kig på NY lovgivning om Overgangen fra ung til voksen for unge med handicap.

Målgruppe Dagen henvender sig til erfarne medarbejder, der i deres arbejde rådgiver eller træffer afgørelse efter servicelovens § 41. Der er tale om et nørdekursus med særligt fokus på sektoransvar og omsætning af Ankestyrelsens afgørelser.

Underviser: Socialrådgiver og handicapkonsulent Inge Louv.  Undervisningen vil veksle mellem oplæg, debat i plenum og spørgsmål fra deltagerne.

Pris Deltagergebyr 2.450 kr. + moms minus 15 % onlinerabat Læs om priser, rabatter og praktiske informationer her

Tilmelding er muligt helt ind til kursusstart – tilmeldingen er dog bindende fra en måned før kurset

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page