top of page

ONLINE kursus med 15 % rabat! § 42 - et nørdekursus om tabt arbejdsfortjeneste (København)

Drømmer du om en dag væk fra kontoret, hvor du kan fordybe og specialisere dig i et svært emne? Så kom på kursus for rådgivere med erfaring i § 42 og lyst til at udfordre sektoransvar, snitflader m.v. i selskab med andre nørder.

Tilmelding lukket
Udsolgt

03. nov. 2020, 09.00 – 16.00

Alle får link til deltagelse via Teams

Yderligere information

Så har du nu mulighed for at deltage i et kursus, der kræser for de garvede § 42 sagsbehandlere! Servicelovens § 42 er en fortsat udfordring for kommunerne. Bedst som man tror, man har fat om det, sker der et eller andet f.eks. nye afgørelser fra Ankestyrelsen. Selv de mest erfarne medarbejdere kan derfor have brug for en dag, der er dedikeret til den kringlede paragraf og de udfordringer, den bringer med sig.

Der er undervisning fra kl. 9.00 - 16.00. Der indlægges pauser efter behov. 

Indhold og udbytte  De basale regler springer vi over, for dem kender vi, og vi dykker direkte ned i det, der er særlig interessant og udfordrende.   Vi stiller skarpt på sektoransvaret og den faglige vurdering og drøfter, hvordan vi kan anvende og vægte de mange indsamlede oplysninger. Vores dag sammen byder på fokusemner som:

  • udviklingen af målgruppen for § 42 ifølge Ankestyrelsens praksis
  • inddragelse – hvornår er det relevant også at inddrage barnet eller den unge
  • formål og mål med tabt arbejdsfortjeneste – kan man udarbejde en handleplan
  • hvornår kan forældrene til et barn, der ikke går i skole eller dagtilbud, være omfattet af tabt arbejdsfortjeneste - hvem skal vi samarbejde med, og hvordan kommer vi videre i disse sager

ligesom vi tager et kig på beregning af kompensation for tabt arbejdsfortjeneste i komplicerede sager for både lønmodtagere og selvstændige.  Også justeringen af tabt arbejdsfortjeneste med tilbagevirkende kraft og satsregulering af pensionsbidraget i særlige situationer, vil blive drøftet.

Principmeddelelser fra Ankestyrelsen vil løbende inddrages gennem kursusdagen.

Målgruppe  Temadagen henvender sig til erfarne medarbejdere, der i deres arbejde skal rådgive, træffe afgørelse eller foretage udbetaling efter servicelovens § 42.

Underviser  Socialrådgiver og handicapkonsulent Inge Louv.   Undervisningen vil veksle mellem oplæg, debat og spørgsmål fra deltagerne. 

Pris  Deltagergebyr 2.395 kr. minus 15 % rabat + moms  Læs om priser, rabatter og praktiske informationer her

Tilmeldinging er muligt helt indtil kursusstart – tilmeldingen er dog bindende fra en måned før kurset

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page